Lura Bulls vinner vennskapskamp

Gladiators tok imot Lura Bulls til treningskamp i Sørlandshallen lørdag 10. desember. Eliteserie-laget fra Rogaland var sterkere enn hjemmelaget, denne gang.

Det ble en fin fotball kamp i rette rammer, inne i "varmen" i Sørlandshallen denne lørdagen. Bortelaget scoret til slutt 31 poeng mot Gladiators' 14. Lura Bulls, som fortsatt er Eliteserie lag, viste frem gode pasninger med mottak og hurtige løp. Spesielt var det verd å se 17 år gamle Daniel Aarre i aksjon som Runningback. Daniel er ikke store karen, men har ekstreme ferdigheter og fart, i forhold til det meste vi vanligvis ser av Norske atleter. Quarterback hos Lura, Ian Barkowitz, overrasket også svært positiv. Kanskje ikke typisk i sin kaste teknikk, men veldig treffsikker allikevel.

Hos hjemmelaget var nok Runningback Levan Abrahmishvili den mest tone angivende for hjemmelagets angrep. Levan fikk ballen ofte og glimtet til med spill slik vi kjenner han, men ble også effektivt stoppet av Lura forsvaret ved endel anledninger. Levan sørget allikvel for Gladiators sin 2. touchdown i sann "godstoget" stil. Eirik Håverstad er tilbake hos Gladiators og hadde noen fine løp og mottak som Slot Receiver. Ståle Skjævestad har kun en sesong under beltet, men viser fart, gode hender og styrke fra Slot han også. Troels Kristensen hadde også en fin dag på jobben som Wide reciever, og scoret den første touchdown i kampen, der han raget et godt hode over sin forsvarer.

De siste 2 av hjemmelagets 14 poeng ble scoret av Kristoffer Broen Berg på en et mottak av 2pt conversion. Man skal derfor ikke glemme hjemmelagets Quarterback, Håkon Lorentsen, som sto for 8 poeng gjennom lufta og flere gode pasninger underveis.

Se ellers dette albumet på Facebook for flotte bilder fra kampen, signert Cecilie Hagen.