Sponsorer på glattisen!

Mandag 12. desember var skulderbeskyttelse byttet ut med skøyte sko, og sytråden med feiekoster. Damene fra Skippergata tok initiativ til en festlig juleavslutning på et spennende 2016. Aktivitetene som det kunne velges mellom gikk fra curling på Idda, til Escape Room, Håndverkeren og Lucky Bowling.
Valget falt på stein på is med påfølgende burgere hos Håndverkeren. Det skulle fort vise seg, at curlingen var utenfor komfortsonen til de fleste deltakerne, men dagen endte med store smil, og ingen hjernerystelser eller andre skader.
Det er planer om gjentakelse og revansj i slutten av januar.

Stor takk til Ingeborg`s Tråkleri, Mona`s Systue, Lundklinikken og Din Klinikk.

Ønsker du eller din bedrift å være en del av fellesskapet, send en epost til troels@gladiators.no