Gladiators spiller på landslaget til USA

Sonja Drangsholt (20), som også har amerikansk statsborgerskap, er tatt ut til å representere USA i sommerens VM for kvinnelandslag i Canada.

Gladiator spiller Sonja Drangsholt deltok på en USA Football utvelgelse treningsleir i Florida i slutten av januar. Sonja er 1 av 7 linebackere i forsvarslaget til Team USA, nesten 30 spillere forsøkte å bli blant de 7. Troppen består av tilsammen 45 spillere og USA forsvarer gull i de to forrige VM (2010, 2013) mot Canada, Finland, England, Mexico og Australia.

Drangsholt startet hos Gladiators når hun var 11 år, og har spilt guard, runningback, quarterback, og linebacker for Kristiansand Gladiators U13, U16 og U19 lag, sammen med guttene. I 2015 ble hun rekruttert til å spille på et av USA sine beste damelag, Chicago Force, som defensive line. Sonja spiller fortsatt på Force og for Gladiators Damer hjemme i Norge. (dameligaen i Norge startet i 2015 og er en relativt ny gren).

Gladiator gratulerer Sonja med Team USA plassen og vi ønsker henne masse lykke til i den kommende sesongen for Chicago Force og i forberedelsene til VM.

Husk at du også kan støtte oss gjennom Grasrotandelen her.