Damelaget setter i gang ny "rekrutteringsperiode" og "Ung dame" treninger

I vår tilbyr Gladiators Damer introduksjonskurs, rekrutt-treninger, og et nytt «Ung Dame» konsept for jenter mellom 10-18 år.

Damesiden av amerikansk fotball er en relativt ny gren i Norge og den nye dameserien har blitt gjennomført de to siste årene på høsten. Gladiators sitt damelag har kommet på 2.plass begge årene.

Gladiators sitt damelag søker nå nye rekrutter til damelaget fra 16 år og oppover. Vil du sjekke om verdens beste lagidrett er noe for deg, gjennomfører vi introduksjonskurs mandag 27. mars og 04. mai (1900-2030) på klubbhuset vårt i Vågsbygd (Karussveien 9, 4620 Kristiansand). Hvis du vil komme for å se på eller prøve deg på en trening finner du oss på den amerikanske fotballbanen bak Karuss Skole (samme adresse som over) tirsdager og torsdager kl 1800 - 2000 fra og med 4. april.

Vi kan også meddele at damelaget skal besøke Haugesund Hurricanes for en treningskamp mot deres damelag samme helgen Gladiators herrene skal i serieduell (27.-28. mai), så det blir muligheter for å prøve seg i kampsituasjon allerede nå i vår.

I tillegg er vi veldig glade for å fortelle at vi starter vi opp «Ung Dame» treninger for alle nye jenter mellom 10-18 år som vil prøve seg på amerikansk fotball trening eller som tilleggstrening for de jentene som spiller på Gladiators sitt U13, U15, eller damelag. Damelagets trenere og veteranspillere vil lede «Ung Dame» treningene som vil ha fokus på å ha det gøy, mestring av teknikk, samt litt aldersbestemt styrke og kondisjonstrening. Treningene vil foregå på Fiskåbanen ved Vågsbygd Amfi i vanlig treningtøy torsdager 1630-1800 fra 1. april - 15. juni (utenom helligdager). Jenter og foreldre som er nysgjerrige på «Ung Dame» treningene inviteres også til introduksjonskursene nevnt over.

Send gjerne en SMS til hovedtrener Hege Indresand for mere informasjon eller for å si fra at du vil komme på møter eller treninger (mob 94894191).

Velkommen til oss!

Husk at du også kan støtte oss gjennom Grasrotandelen her.