Etter kampen: Olavs Menn vs. Gladiators

Seier til herrelaget i deres andre kamp i sesongen

Det skulle vise seg å bli kamp til døra for gladiatorene som hadde tatt turen til Skjeberg i Sarpsborg, søndag. Etter en nervepirrende kamp hvor Olavs Menn lenge lå foran med en touchdown, klarte Gladiators å samle kreftene en aller siste gang 6 minutter før kampslutt. Det ble Levan "Godstoget" Abramishvili som tok det avgjørende løpet, og banet vei inn i endzone.

Assisterende trener Kay Daniel Tobiassen kan fortelle at det var hyggelig å se de tidligere Gladiators spillerne Joakim Lindalen og Thor Campe, hvor sistnevnte var i like god form og scoret en touchdown på punt return i løpet av kampen.

Det ble en mer jevn kamp enn vi hadde forventet og ønsket oss. Olavs Menn hadde forberedt seg godt ved å studere film i forkant av kampen, og vi undervurderte de nok litt til å starte med. Vi fikk en treg start hvor det var litt nerver på gang og vi overvurderte oss selv litt og. Etter to drives fikk defense likevel vist hva som bor i laget og tok kampen for Gladiators til døra. Vi hadde en defensive gameplan som skulle følges til punkt og prikke, og den kom seg når guttene fikk ristet av seg nervene og ble mer tålmodige. Troels Kristensen scoret en touchdown i første halvdel av kampen, men det endret ikke det faktum at Olavs Menn lå foran med en touchdown godt inn i andre halvdel av kampen.

En god prat og evaluering i halftime gjorde at det løsnet for oss i andre halvdel av kampen, spesielt for offense. Etter at Olavs Menn scorte, fordi vår DB falt, gikk rullegardinene ned. Defense gjorde som tidligere nevnt en solid jobb for oss og skal ha mye av æren for at kampen endte som den gjorde.

Med det løsnet det også for offense i andre halvdel av kampen, hvor løpespillet fungerte bedre og ting falt på plass. Troels Kristensen kom til nok en gang og scorte touchdown i 4th quarter, før Levan Abramishvili fikk avgjort det hele med et løpespill inn i endzone, som sikret oss seieren.

En meget sterk seier til Kristiansand Gladiators som endte med resultatet 14 - 18.

Vi ser frem til å ta de imot på hjemmebane 4. juni.

Neste kamp: Søndag 21. mai på Karuss Colosseum i Kristiansand mot Kolbotn Hunters


Husk at du også kan støtte oss gjennom Grasrotandelen her.

Hovedsponsor:

                                                                                             

Ett klikk og støtt oss!

 

Følg oss på facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift