Etter kampen: Haugesund Hurricanes vs. Kristiansand Gladiators

Nok en seier til herrelaget etter deres andre og siste kamp mot Haugesund Hurricanes i 1. divisjon.

Etter en lang biltur til Haugalandet (med fullstendig bom på ferjer), var det en litt rusten og stiv gjeng som møtte opp klare til kamp på Gymnasbanen. Det virket derimot ikke som at det skulle sette en stopper for de.

Haugesund startet med ballen og gikk 3rd and out med en punt hvor Gladiators overtok ballen. Det varte ikke lenge da Haugesunds DB sørget for en interception som stoppet angrepet. Det tok ikke mer enn tre forsøk for Gladiators forsvar, før Haugesund igjen puntet, men denne gangen så godt at Gladiators måtte starte på 1 yard linjen. RB Levan Abramishvili forsøkte å sette i gang løpespillet, men et godt forberedt Haugesunds lag var likevel nære en safety. Det vekket Gladiatorene som fikk fremgang i spillet og et Godstog som scorte første TD. Ekstrapoenget ble sikret av Lennart Rigadis, og stillingen stod dermed 0-7 til bortelaget.

Defense fortsatte det gode forsvarspillet og stengte ned Haugesunds angrep som ikke fikk gjort stort mer i første halvdel av kampen. Gladiators rakk dermed å score en touchdown med Lasse Aaberg, etterfulgt av ekstrapoeng av Lennart Rigadis. Lagene gikk dermed til pause med 0 - 14 i Gladiators favør som viser at de hadde full kontroll fra kampen startet, i motsetningen til andre kamper hvor laget har brukt lang tid på å komme inn på spillene og føre kampen.

Gladiators startet med å motta ballen i andre halvdel og fikk raskt satt den tredje scoringen i kampen. Den gikk 35 yard, ned til end zone og rett i hendene på dansken, Troels Kristensen. Ekstrapoenget ble blokkert og gikk rett i hendene på Haugesund som returnerte den og fikk en 2 poeng. Stillingen stod dermed 02 - 20.

Haugesund øynet med dette et lite håp for kampens utfall, men Gladiators fortsatte med det gode forsvarsspillet og fikk stoppet de gang på gang. RB Ståle Skjævestad var en viktig brikke i løpespillet og var med på å drive ballen nedover banen. Det ble til enda en scoring i 3rd quarter hvor QB Lorentsen fant Lasse Aaberg nok en gang. Rigadis sikret ekstrapoenget og tok laget frem til 02 - 27.

Gladiators ønsket med dette å sette punktum for kampen raskest mulig, og løp ballen store deler i resten av kampen.
Haugesund fikk likevel satt en touchdown på slutten med deres unge og imponerende QB, hvor stillingen gikk til 09 - 27.

Med dette står Kristiansand Gladiators ubeseiret med sine fire kamper og 8 poeng, foran Sarpsborg Olavs Menn som har spilt tre kamper og har 4 poeng så langt i sesongen.

Førstkommende søndag kommer nettopp Sarpsborg Olavs Menn til Kristiansand, og vi håper på å se flest mulige på sidelinjen!
Kickoff kl. 17.00.
Link til eventet finner du her

Husk at også U17 spiller hjemmekamp lørdag 03. juni.
Kickoff kl. 14.00

Hovedsponsor:

                                                                                             

Ett klikk og støtt oss!

 

Følg oss på facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift