Gladiators damer på treningscamp i Haugesund

Gladiators damene var på treningscamp i Haugesund sammen med Haugesund Hurricanes og Lura Bulls forrige helg.

I helgen som var gjestet Gladiators sitt damelag Haugesund Hurricanes for en mini-camp (treningsleir) hvor fokuset var på å bli bedre kjent med Haugesund og Lura (Stavanger) jentene og å bli bedre fotballspillere!

Vi kan også røpe at Haugesunds hovedtrener for damene er tidligere Gladiators-spiller, Tine Eielsen. Sammen med vår Gladiators trener Hege Indresand, ledet de alle jentene i forsvar- og takletrening på formiddagen lørdag, hvorav ettermiddagen ble brukt på å lære angrepsspillene til Haugesund på den nokså varme dagen.

Søndag var det duket for å sette alt sammen i fullkontakt segmenter av spillet og jentene fikk ta ut det siste de hadde. Campen ble avsluttet søndag ettermiddag med å heie på herrelaget til Gladiators som hadde ankommet Haugesund for å spille seriekamp i 1. divisjon.

16 år gamle Anette Vraum (i grønt) var en av de som var med til Haugesund og var i aksjon som runningback under treningscampen.

Damelaget til Gladiators er i år krympet til under det antall spillere som kreves for å stille lag i serien. Gladiators inngår derfor et samarbeid med Haugesund Hurricanes slik at alle aktive spillere får en full sesong til høsten, selv om det ikke er nok til eget lag i Kristiansand for øyeblikket. Gladiators forsetter rekrutteringen og oppbyggingen av damelaget gjennom året og er interessert i nye spillere!

Amerikansk fotball har også skrevet en artikkel fra treningscampen som du kan lese her

Høres det interessant ut? Ta kontakt!

Hovedsponsor:

                                                                                             

Ett klikk og støtt oss!

 

Følg oss på facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift